Kas

Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimiz Erken Çocukluk ve Özel Eğitimde Program dersinin projelerini sergilediler. Öğrencilerimiz büyük beğeni toplayan çalışmalarında, atık materyalleri geri dönüştürüp proje malzemesi olarak kullandılar.

Ekm

Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele Projesi (ÖNEM) kapsamındaki faaliyetlerimize "Ben de Varım" teması ile devam ediyoruz. Ben de Varım etkinliğimiz kapsamında ÖNEM projesi öğrencileri, Hami öğretmenler ve Okul Müdürümüz ile öğrencilerimize kitap dağıtımı yaptık. Belirlenen süre sonunda öğrencilerimiz ile biraraya gelerek kitap ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere sözleştik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları için Çayırova Çağdaşkent meydanında yapılan etkinliklere katılım sağladık. Okulu Müdürümüz Mehmet Tuncay KOÇBAY,  Müdür Yardımcımız Fatma BATTAL, öğretmenlerimiz İlknur IŞIKTAŞ, Nur TÜRKOĞLU ve öğrencilerimizle katılım sağladığımız kutlamalara her yıl olduğu gibi bu yıl da okul bando takımımız büyük renk kattı. Beden Eğitimi öğretmenimiz Hasan SINIRTAŞ'ın çalıştırdığı bando takımımız törene katılanların beğenisini kazanırken Cumhuriyetimizin 100. Yılı coşkusunu pekiştirdi.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında birinciliği 9/E sınıfı elde etti. Zorlu rakiplerini eleyerek şampiyon olan 9/E sınıfına madalyaları ve kupası İstiklal Marşı töreni sırasında Okul Müdürümüz Mehmet Tuncay KOÇBAY ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hasan SINIRTAŞ tarafından takdim edildi. 9/E sınıfı Voleybol takımını tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda düzenlenen törenle kutladık. Okul Müdürümüz Mehmet Tuncay KOÇBAY'ın öğrencilerimize yaptığı konuşma ile başlayan programda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan oratoryo seslendirldi, şiirler okundu, Atatürk'ün sevdiği türküler okundu. Kapanışta da okulumuzu İlçe çapında başarıyla temsil eden bando takımımız kısa bir gösteri düzenledi. Programın hazırlanmasında emekleri geçen öğretmenlerimiz İlknur IŞIKTAŞ, Nur ŞAHAN ve tüm Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında "Milli Mücadele ve Cumhuriyet" semineri verildi. Tarih Öğretmenimiz Gökhan ÇELİK tarafından öğrencilerimize verilen seminerde cumhuriyetin ilanına gidilen yolda yaşanan olaylar hakkında bilgi verildi.

Ekm

Kocaeli Valiliği tarafından düzenlenen Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele Projesi (ÖNEM) kapsamındaki faaliyetlerimize "Hadi Başlayalım"teması ile başladık. Hadi Başlayalım etkinliğimizi ÖNEM projesi öğrencileri, Hami öğretmenler ve Okul Müdürümüz ile Yiyecek İçecek Atölyemizde gerçekleştirdik. Proje başlangıcında yapılan çiğköfte etkinliğinde öğretmen ve öğrencilerimiz hem kaynaşmış hem de hazırlıklar sırasında güzel vakit geçirdiler. Etkinlikte emeği geçen Proje Koordinatörü Müdür Yardımcımız Nejla Sağlık ve Çocuk Gelişimi Öğretmenimiz Aysin SANCAR TATAR ile Yiyecek İçecek Bölümü Öğretmeni Enes ATLIHAN ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye İş Kurumuna (İş Kur) bağlı iş ve meslek danışmanları Necibe ŞAHİN ve Betül TURAN tarafından okulumuz öğrencilerine iş arama becerileri semineri verildi. Seminerde, 12 . sınıf öğrencilerimiz sektörlerindeki iş olanaklarını değerlendirebilmeleri için cv yazma, mülakat gibi konularda bilgi sahibi oldular.

Ekm

"Jandarmayla Sesimiz Duyulsun" projesi kapsamında Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi tarafından okulumuz öğrencilerine "Afet Farkındalığı ve Tahliye" semineri verildi. Öğrencilerimizi önce seminerle bilglendiren JAK personeli, ardından okul bahçesinde çadır kurma tatbikatı ve deprem bölgesinde de çalışmış eğitimli arama kurtarma köpekleri ile renkli bir gösteri gerçekleştirdi.

Ekm

Okul Aile Birliğimizin 2023 2024 Olağan Genel Kurulu 1 Ekim Pazar günü okulumuzda yapıldı. Okul Müdürü Mehmet Tuncay KOÇBAY'ın konuşması ile başlayan kurulda, Okul Aile Birliğinin faaliyet, denetleme raporlarının oylanarak ibra edildi. Ardından yöndetim denetim kurullarının asıl yedek üye seçimlerine geçildi. Yapılan seçimlerde veliler Ersin Arslan, Mehmet Can Baş, Nazile Aslan, Güllü Ünver ve Adem Çelik yönetim kurulu asil üyeliklerine; Uğur Yılmaz, Serap Fil, Neşe Yüksek, Elif Güney ve Neriman Yüce yönetim kurulu yedek üyeliklerine; Kenan Karadeniz ve Yılmaz DİLSİZ Denetleme Kurulu asil ve Yedek üyeliklerine seçildi.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılına yaptığımız açılış töreni ile başladık. Okul Müdürümüz M. Tuncay KOÇBAY törende yaptığı konuşmada öğrenci ve velilere seslenerek başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirilmesi temennisinde bulundu.

May

Deprem bölgesinde bulunan okullarda okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması kapsamında okulumuzdan Adıyaman'ın Besni ilçesinde yer alan Karagüveç İlk/Ortaokuluna yardım malzemeleri gönderdik. Yardım kampanyamıza katkı sağlayan öğrencilerimizi ve iş ve işlemlere katkı sağlayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencilerimiz sene içinde öğrendikleri animasyon becerilerini Çayırova Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine sundu. Etkinlikte emeği geçen Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölüm Alan Şefi Aylin ÇOLAK başta olmak üzere, öğrencilerimize ve misafirperverliklerinden dolayı Çayırova Özel Eğitim Okulu idareci, öğretmen ve personellerine teşekkür ederiz.

May

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümümüz 11. Sınıf öğrencilerimizle Farba Otomotiv'e işletme gezisi düzenledi. Bölüm öğretmenlerimiz Emine YİĞİT SARIKAN ve Cengizhan BAŞTÜRK'ün organize ettiği gezinin rehberliğini İnsan Kaynakları Uzmanı Ali Atanur Susam yaptı. İşletme gezisinde İnsan Kaynakları bölümünden bir çok uzman öğrencileri bilgilendirdi.  Öğrencilerimize mesleki açıdan büyük fayda sağlayan gezi sırasında, örnek olay uygulamaları ve bilgi yarışması da yapıldı.